معرفی شغل طراحی وب سایت ، یکی دیگر از روش های پولساز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی سیستم همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ است. برای کسب درآمد از این روش شما از طریق فروش محصولات دیگران درآمدزایی میکنید. بزرگترین فروشگاه های اینترنتی در دنیا و حتی ایران سیستم همکاری در فروش را برای سایتشان راه اندازی کردند و باعث ایجاد یک موقعیت پولساز برای افرادی شده که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارند.
در پایین به این مطالب بیشتر میپردازیم.
وبسایت چیست؟
وبسایت یک صفحه ی اجتماعی متشکل از جندین بخش است که با اهداف مختلفی مانند علمی ، هنری ، فرهنگی ، سرگرمی ، آموزشی و … با استفاده از برخی از زبان های برنامه نویسی طراحی میشود . محتویات وبسایت ها عموما بر روی کامپیوتری به نام سرور قرار دارد که هر کسی میتواند با IP خود به آن متصل شود یا به تعریفی دیگر وب سایت اصطلاحا به مکانی در اینترنت گفته می شود که یک صفحه یا تعداد بیشتری از صفحات را در خود جا داده است.و مجموعه ای از صفحات در اینترنت که متعلق به مکان خاصی هستند، اصطلاحا وب سایت گفته می شود.
برای طرحی سایت شما نیاز به چند زبان برنامه نویسی دارید که با کمک آنها بتوانید سایت مورد نظر خود را طراحی کنید .
طراحی یک وبسایت چه مراحلی دارد ؟
برای طراحی وبسایت شما باید چند تا از زبان های برنامه نویسی را بلد باشید :
اولین زبان برای طراحی وبسایت زبان برنامه نویسی HTML است :
عبارت HTML ( اچ تی ام ال ) مخفف Hyper Text Markup Language به معنی زبان نشانه گذاری فوق متن است. Html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است و کلیه کدهای صفحه اعم از طرف سرور و طرف مشتری در نهایت به کدهای HTML تبدیل شده و توسط مرورگر نمایش داده می شوند.
به عبارت دیگر مرورگر ها هیچکدام از کدها و کنترل های سمت سرور همچون کدهای asp و php را نمیشناسند و کد قابل فهم برای آنها اچ تی ام ال می باشد.
کامپایلر های زبان های برنامه نویسی سروری در نهایت کد های خود را برای نمایش به کد اچ تی ام ال تبدیل میکنند و برای مرورگر میفرستند تا به کاربران نمایش داده شود. هر یک از کد های HTML ، معنا و مفهوم خاصی دارند و تأثیر مشخصی بر محتوا میگذارند. مثلاً برچسبهایی برای تغییر شکل ظاهری متن، نظیر درشت یا ضخیم کردن کلمه یا برقراری پیوند بین صفحات در اچتیامال تعریف شدهاند.
زبان دیگر زبان برنامه نویسی Java Script است:
جاوا اسکریپت زبان برنامهنویسی پویا و مبتنی بر شی (Object-based) است که هم سمت کاربر و هم سمت سرور، برای ایجاد تعمال با صفحات وب به کار میرود. جایی که HTML و CSS ساختار اولیه و ظاهر صفحات وب را تعیین میکنند، جاوا اسکریپت نحوه عملکرد صفحات وب را کنترل میکند.
جاوا اسکریپت، تجربه کاربر را از صفحه وب با تبدیل آن از یک صفحه استاتیک به یک صفحه تعاملی بهبود میبخشد. بطور خلاصه، جاوا اسکریپت به صفحات وب رفتار میبخشد.
این زبان در چه مواقعی استفاده میشود :
جاوا اسکریپت عمدتا برای برنامههای مبتنی بر وب و مرورگرهای وب مورد استفاده قرار میگیرد. اما جاوا اسکریپت نیز فراتر از وب در نرم افزار، سرورها و کنترلهای سخت افزاری استفاده میشود. در ادامه برخی از مواردی که جاوا اسکریپت در آنها پرکاربرد هستند را نام میبریم:
1. اضافه کردن رفتار تعاملی به صفحات وب
جاوا اسکریپت به کاربران اجازه میدهد تا با صفحات وب ارتباط برقرار کنند. تقریبا هیچ محدودیتی برای چیزهایی که میتوانید با جاوا اسکریپت در یک صفحه وب انجام دهید وجود ندارد. در ادامه به چندی از این قابلیتها میپردازیم.
– نمایش یا پنهان کردن اطلاعات بیشتر با کلیک یک دکمه
– تغییر رنگ یک دکمه زمانی که ماوس روی آن قرار میگیرد
– نمایش اسلاید تصاویر در صفحه اصلی وب
– زوم کردن بر روی یک عکس
– نمایش تایمر یا شمارش معکوس در وب سایت
-پخش فایل صوتی و تصویری در یک صفحه وب
– نمایش انیمیشن ها
2. ایجاد برنامههای وب و موبایل
توسعه دهندگان میتوانند از فریمورکهای مختلف جاوا اسکریپت برای توسعه و ساخت برنامههای وب و موبایل استفاده کنند. فریمورکهای جاوا اسکریپت مجموعهای از کتابخانههای جاوا اسکریپت هستند که قابلیت نوشتن کد از قبل را به توسعه دهندگان برای استفاده از ویژگیهای برنامهنویسی روزمره ارائه میدهند: به معنای واقعی کلمه یک فریمورک برای ساخت وب سایتها یا برنامههای کاربردی وب.
فریم ورکهای محبوب جاوا اسکریپت React، Angular و Vue میباشند. بسیاری از شرکتها از Node.js که یک محیط runtime جاوا اسکریپت برروی موتور V8 گوگل کروم میباشد استفاده میکنند. چند نمونه از مثالهای مشهور آن: PayPal، LinkedIn، Netflix و Uber میباشد.
3. ساخت وب سرورها و توسعه برنامههای کاربردی سرور
فراتر از وبسایتها و برنامههای کاربردی، توسعه دهندگان همچنین میتوانند از جاوا اسکریپت برای ساخت وب سرورهای ساده و توسعه زیرساختهای back-end توسط Node.js استفاده کنند.
4. توسعه بازی
شما همچنین میتوانید از جاوا اسکریپت برای ایجاد بازیهای مرورگر استفاده کنید. اینها یک راه عالی برای تمرین مهارتهای برنامهنویسان مبتدی میباشد.
زبان بعدی در طراحی سایت زبان برنامه نویسی #C میباشد :
#C نیز یکی از زبان های برنامه نویسی است که بر پایه ساختار زبان C و برای برنامه نویسی در محیط .Net طراحی شده است.
یک وب سایت ASP.Net معمولا از کدی که بوسیله زبان Vb.Net یا C# ( بخوانید سی شارپ) نوشته شده تشکیل یافته است. وقتی که یک وب سایت را با زبان Vb.Net یا C# می سازید، در واقع برنامه Asp.Net ای مبتنی بر آن زبان ایجاد می کنید. این مساله تفاوت اصلی میان کاربرد ASP.NAT با صفحات Asp قدیمی ( کلاسیک) است، زیرا در Asp.Net شما از یک زبان برنامه نویسی واقعی , مانند Vb.Net یا C# با تمام امکانات آن استفاده می کنید در حالی که در صفحات Asp تنها می توانید از یک زبان خیلی خلاصه شده مانند VB Script استفاده نمایید . کاربرد زبان C# در طراحی وب ، طراحی پایگاه داده و برنامه ریزی آن است . شما با استفاده از C# میتوانید انواع پایگاه داده را برنامه نویسی کنید .
زبان دیگر در طراحی وب زبان برنامه نویسی PHP است :
حالا که با یکدیگر تاریخچه زبان برنامه نویسی PHP را مرور کردیم و فهمیدیم این زبان چگونه ساخته شده است و تا به امروز دستخوش چه تغییراتی بوده است، نوبت میرسد تا برگردیم به اولین سوال خود تا بدانیم PHP چیست و یک تعریف کامل و جامع از آن داشته باشیم.
PHP یک زبان تفسیرشونده است که اساس و بنیان آن طراحی و ایجاد صفحات پویای وب بوده است. به عبارتی دیگر، کسانی که وظیفه کدنویسی سایت را بر عهده دارند با استفاده از زبان PHP قادر خواهند بود وب اپلیکیشنهایی طراحی کنند که به صورت تعاملی میباشند. منظور از تعاملی بودن وجود قابلیت هایی مانند سطوح دسترسی مختلف برای کاربران، امکان ثبتنام در سایت، پنل کاربری ، ذخیره اطلاعات کاربران و بسیاری از امکانات دیگر است که امروزه در تمامی سایتهای امروزی مشاهده میکنیم.
از نقاط قوت این زبان میتوان به وجود فریمورکهای بسیار قدرتمند و محبوبی هم چون لاراول و سیمفونی، دارا بودن بیش از 80% از سهم بازار وب ، متن باز و رایگان بودن ، جامعه بزرگ و پشتیبانی خوب اشاره کرد. از طرفی PHP توانسته است خودش را به عنوان یکی از محبوبترین زبانهای برنامه نویسی در حوزه طراحی وب معرفی کند.
ساختار کلی مبانی PHP:
می دانیم شما هم مانند هر برنامه نویس دیگری شور و اشتیاق زیادی برای شروع کدنویسی دارید ولی در این بخش از مقاله قصد ورود به آموزش پیشرفته PHP را نداریم ، چون هنوز قصد داریم در مورد PHP با شما صحبت کنیم. ولی خالی از لطف نیست اگر برنامه Hello World نوشته شده با PHP را ببینید تا یک دید کلی در مورد آن در ذهنتان داشته باشید. کد زیر با استفاده از زبان PHP که درون کدهای HTML قرار گرفته، نوشته شده است.
از آنجایی که PHP نیازی ندارد که الزاما در درون کدهای HTML به کار رود :
<!-- wp:preformatted -->
<pre class="wp-block-preformatted"><!DOCTYPE html>
<meta charset="utf-8">
<title>PHP Test By 7learn</title>
<?php
echo 'Hello World';
?>
</pre>
<!-- /wp:preformatted -->
<!-- wp:preformatted -->
<pre class="wp-block-preformatted"><?= 'Hello world';
</pre>
<!-- /wp:preformatted -->
مفسر PHP فقط کدهایی که داخل جداکنندههای PHP قرار گیرند را تفسیر میکند و تمامی دستوراتی که خارج از جداکنندههای آن قرار گیرند، تفسیر نمیشوند. معروفترین جداکننده زبان PHP علامت <? و ?php> است.
نام متغیرها در زبان PHP حتماً باید با نماد دلار یا $ شروع شود و برخلاف بسیاری از زبانهای برنامه نویسی دیگر نیازی به مشخص کردن نوع آنها نمیباشد. نام متغیرها در این زبان به بزرگ و کوچک بودن حروف حساس است. از طرفی دیگر در PHP خطوط جدید و فاصلهها نادیده گرفته میشوند (به جز فاصلههایی که در درون رشتهها قرار داشته باشند) و همه دستورهای آن باید با علامت سمیکولن (;) تمام شوند.
You must be logged in to post a comment.